semua Kategori
EN
[gambar:tajuk]

Kumpulan TCP-Zhuoou


INQUIRY
Penerangan Produk

Plaster simen bertema dipanggil TCP ialah komposit plastik termoset yang dibina daripada banyak kombinasi resin polimer, pengisi organik atau lengai, dan tetulang gentian kaca. Bingkai logam atau plastik atau benam yang direka bentuk untuk mencapai prestasi yang diingini daripada produk yang dihasilkan digunakan untuk mengamankan TCP kepada substrat struktur yang sesuai. Kelebihan terbesar komposit gentian kaca ialah fleksibiliti reka bentuk yang ditawarkan kepada arkitek, pereka dan fabrikasi, dan ketahanan jangka panjang bahan dengan permukaan boleh dicat atau warna integral.


TCP-STF

TCP-WF

TCP-SF

TCP-WTF

TCP-ZW

TCP-YG

TCP-FBF

TCP-BF

TCP-GH

TCP-ZW001

TCP-WTF007

TCP-YG022

Untuk butiran lanjut, sila klik muat turun!

Sifat fizikal

Simen

• Semua simen terpakai simen Portland Jenis 1 memenuhi semua keperluan ASTM C 150.

• Semua pasir mematuhi semua keperluan ASTM C 144.

• Semua mortar timbul memenuhi semua keperluan ASTM C 150.

Shotcrete

• Hendaklah menggunakan agregat yang mencipta sifat kekuatan tinggi dalam konkrit (iaitu berbentuk sudut, penggredan sekata, dan pemilihan bahan agregat berkualiti tinggi)

• Shotcrete boleh diperkukuh dengan gentian untuk meningkatkan kekuatan (iaitu gentian kaca atau gentian sintetik).

• Apabila kekuatan ikatan yang tinggi, perpaduan yang lebih baik, dan lapisan gunaan yang lebih tebal diperlukan (persekitaran air yang mengalir), shotcrete wasap Silika hendaklah digunakan.

• Shotcrete Ubahsuai Polimer boleh digunakan untuk meningkatkan kekuatan tegangan dan lentur, memperbaiki ikatan dan merendahkan kebolehtelapan.

• Mencapai kekuatan mampatan minimum 4000 psi.

Campuran

Bahan tambah mungkin digunakan untuk menambah baik ciri konkrit tertentu. Semua campuran mematuhi bahagian ASTM C 260, C 494 dan C 618 yang berkenaan.

Campuran biasa termasuk: abu terbang, flume silika, superplasticizer, perencat air, set pemecut dan pemerangkapan udara.

Klorida yang mengandungi bahan tambah adalah dilarang jika logam tertanam di dalam atau mengukuhkan kerja batu.

Aplikasi

• Boleh dibekalkan sebagai produk berperingkat kebakaran Kelas-A dengan itu menjadikannya pilihan terbaik untuk kebanyakan aspek luaran atau dalaman bangunan fasad seni bina sistem.

TCP juga tahan kakisan dan oleh itu boleh digunakan dalam persekitaran yang keras atau melampau, selagi semua bar pengukuh keluli mempunyai liputan 25-50mm pada setiap sisi.

Kelebihan Persaingan

• Boleh dihasilkan dalam hampir semua bentuk, bahagian boleh direka bentuk dengan ketepatan. Komponen melengkung, rusuk, beralun atau berlubang hanyalah beberapa kemungkinan.

• Boleh dibekalkan dalam pelbagai kemasan – licin atau bertekstur dan dalam pelbagai warna atau permukaan gred cat sedia primer.

• Antara yang paling kuat bahan binaan dengan ciri kekuatan yang konsisten dengan FRP, keluli atau aluminium.

• Menyediakan hayat perkhidmatan yang panjang kerana bahan tahan lama ini akan tahan sehingga beberapa dekad cuaca buruk. Walaupun mudah dicat, warna boleh menjadi sebahagian daripada campuran basah sekali gus memberikan penyelenggaraan yang rendah, produk yang tahan lama.

• Boleh dibuat untuk menjadi ringan oleh itu memerlukan tenaga yang lebih sedikit dan struktur sokongan yang lebih ringan atau substrat, sekali gus mengurangkan kos pembinaan dan pemasangan seterusnya mempercepatkan pembinaan jika bahan ringan seperti buih digantikan dengan pasir.

Soalan & Jawapan Pelanggan
    Tidak sepadan dengan sebarang soalan!
INQUIRY
KAMI SENTIASA MEMBANTU ANDA!
Sila Klik Di Sini untuk Menghubungi Kami