semua Kategori
EN
[gambar:tajuk]

Kumpulan GRG-Zhuoou


INQUIRY
Penerangan Produk

Gipsum Bertetulang Gentian Kaca (GFRG atau IBC) (untuk bahagian dalam atau kawasan terlindung) ialah komposit alfa gipsum berkekuatan tinggi yang diperkukuh dengan gentian kaca yang boleh dibentuk kilang kepada hampir sebarang bentuk atau saiz. GFRG (atau GRG) ialah bahan tidak mudah terbakar (keputusan ujian penyebaran nyalaan dan nilai pembangunan asap seperti ASTM E-84) malah bahagian terbesar hanya seberat 2-3 paun setiap kaki persegi (10-15 kg/m2) . Sama seperti tuangan plaster tradisional tetapi jauh lebih ringan dan kuat, Gipsum Bertetulang Gentian Kaca lazimnya disiapkan dengan sebarang cat dalaman. Sendi boleh dirakam dan kemasan adalah serupa dengan kemasan drywall. Penggunaan bahan kitar semula selepas pengguna, hakikat bahawa tuangan GFRG dibuat mengikut saiz dan direka untuk meminimumkan pembingkaian yang berlebihan, menjadikan Gypsum Bertetulang Gentian Kaca sebagai pilihan yang baik untuk projek pembinaan LEED atau hijau.


GRG-001

GRG-002

GRG-003

GRG-005

GRG-006

GRG-007

GRG-008

GRG-012

GRG-009

GRG-013

GRG-014

GRG-015

Untuk butiran lanjut, sila klik muat turun!

Sifat fizikal
Nilai HartanahKaedah/Keputusan Ujian
Kekerasan BarcolASTM-D-2583 105 Mata
MampatanASTM-C-39 5,800 psi
Purata CTEASTM-D-696 5.4 x 10-6 in./in./F°
KetumpatanASTM-D-792 110 lbs/cu.ft.
Kemudahbakaran – Bahan Kelas IASTM-E-84 0 Nyala/ 0 Asap
Kekuatan lenturanASTM-D-790 4,192 psi
Kekuatan KesanASTM-D-256 12.9 kaki lbs./in
TeganganASTM-D-638 1,340 psi
Berat Unit (lbs./sq.ft. at)

1lbs.


Aplikasi

Gipsum Bertetulang Gentian Kaca (GFRG atau IBC) ialah bahan yang menjimatkan dan digunakan dalam pelbagai aplikasi seni bina seperti siling, penutup lajur, panel dinding hiasan, kubah, kurungan, elemen arca, sekat, teluk cahaya dan banyak lagi.

Kelebihan Persaingan

Gipsum Bertetulang Gentian Kaca (GFRG atau IBC) ialah gipsum alfa 'tuang nipis' putih yang disiapkan di medan, atau mungkin disiapkan/disiapkan di kilang bergantung pada aplikasi tertentu. Di mana 'tuangan plaster' tradisional pernah digunakan, Gypsum Bertetulang Gentian Kaca (GFRG atau GRG) kini ditentukan kerana ringan, kekuatan unggul dan kemudahan penghantaran/pemasangan.

• Ringan

• Dipasang dengan sistem daripada industri dinding kering tradisional

• Boleh disambungkan ke dinding kering dan dicat dengan cara yang sama pada sistem fasad dalaman

Soalan & Jawapan Pelanggan
    Tidak sepadan dengan sebarang soalan!
INQUIRY
KAMI SENTIASA MEMBANTU ANDA!
Sila Klik Di Sini untuk Menghubungi Kami